Şırnak Haber

   

Anasayfa   I   İletişim   I   Şikayet Dilek   I   Açılış sayfası yap   I    Sık kullanılanlara ekle  

   

 TOKİLERİN KURA ÇEKİM TARİHİ BELİRLENMELI ARTIK     MUSİAD'TAN AÇIKLAMA...    MAÇ TARİHİ BELLİ OLDU.    MUSİAD'TAN AÇIKLAMA...    MAÇ TARİHİ BELLİ OLDU.    “TEFECİLER VE TEFE TÜFE ÜZERİNE…!”EDİ BESE…!    FİNAL FARKI...  

 
   
 
        Güneydoğu
        Türkiye
        Dünya
        Politika
        Ekonomi
        Eğitim
        Spor
        Sağlık
        Bilim Teknoloji

 

 

        Çok Okunalar

  TOKİLERİN KURA ÇEKİM TARİHİ BELİRLENMELI ARTIK

  MAÇ TARİHİ BELLİ OLDU.

  MUSİAD'TAN AÇIKLAMA...

  MUSİAD'TAN AÇIKLAMA...

  MAÇ TARİHİ BELLİ OLDU.

 

 

GÜNEYDOĞU ANADOLU'DAN GENÇLER FUTBOL SEÇMELERİ İÇİN CİZRE'DE BİR ARAYA GELDİ

 

2.7.2009 12:13:54

Futbol Seçmeleri İçin Cizre'ye Gelen Sporculara Kaymakam Cihan Demirhan Sahip Çıktı

 

 

İHA - Güneydoğu Anadolulu gençler futbolcu seçmeleri için Şırnak'ın Cizre ilçesinde bir araya geldi. Güneydoğu Anadolu tarama sorumlusu Vedat Çağlar, "Büyük kulüplerimiz Avrupa'dan futbolcu almak için trilyonlar harcarken burada, Avrupa liglerinde oynayabilecek kapasitede gençler var" ifadelerini kullandı.

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin farklı illerinde bulunan gençler büyük takımların alt yapılarında oynayabilmek ve kendilerini kanıtlamak için Cizre'de düzenlenen futbol seçmelerinde bir araya geldiler.

Turkcell Süper Lig'de mücadele eden Beşiktaş, Antalyaspor, Ankaragücü, Gençlerbirliği, Sivasspor ve Hacettepespor kulüplerinin organize ettiği futbolcu seçmeleri Cizre'de başladı.

Güneydoğu Anadolu'nun değişik bölgelerinden gelen 200 sporcu bu kulüplerin altyapısında oynamak için Cizre Şehir Stadı'nda yapılan elemelerde ter döktü.  6 büyük takımın organize ettiği futbol seçmeleri hakkında bilgi veren Güneydoğu Anadolu tarama sorumlusu Vedat Çağlar, "Beşiktaş, Antalya, Ankaragücü, Gençlerbirliği, Sivas ve Hacettepespor kulüpleri ve özellikle Antalyaspor genel menajeri Sadi Sincanoğlu'nun bizzat organize ettiği futbol seçmeleri için Diyarbakır, Mardin, Kızıltepe, Siirt, Van, Hakkari, Yüksekova, Batman, Muş ve Cizre'den tespit ettiğimiz gençleri burada topladık.

Bu organizasyon için birçok il ve ilçelerdeki yetkili yerlere başvurmamıza rağmen hiç kimse bu konuda bizlere destek çıkmadıkları gibi yatma ve yemek ücreti olarak günde 5 milyar (5 bin TL) istediler. Ancak Cizre Kaymakamı Cihan Demirhan, bu konuda bu gençlerimize sahip çıktı. Bu gençlerin organizasyon boyunca yemek ve yatma masraflarını karşılayıp bu gençlerin burada bir araya gelmesini sağladı. Güneydoğu'da o kadar yetenekli gençlerimiz var. Büyük kulüplerimiz Avrupa'dan futbolcu almak için trilyonlar
harcarken burada Güneydoğu'da Avrupa liglerinde oynayabilecek kapasitede gençler var. Avrupa'da futbolcu arayacaklarına gelip Güneydoğu'daki yetenekli gençlerimizi görsünler" şeklinde konuştu.

Çağlar, "Düzenlenen organizasyon kapsamında futbol seçmelerine katılan 200 gencimizden yetenekli gördüğümüz 86 kişiyi Cuma günü kulüplerden gelecek olan heyetin önüne çıkarıp bu heyetin beğenecekleri gençleri seçmelerinde yardımcı olacağız. Bu anlamda bizlere gerek maddi gerek manevi destekte bulunan, ilçeye gelen sporcuların, gençlerin yatma yeri ve yemek ihtiyacını karşılayıp bu gençlere sahip çıkan İlçe Kaymakamı Sayın Cihan Demirhan başta olmak üzere İlçe Gençlik Spor Müdürü Nurettin Kömür, Cizre Halk Eğitim Merkezi Futbol Okulu ekibine ve tüm Cizre halkına teşekkür ediyorum" dedi.

Kaymakam Cihan Demirhan ise, "Bölgedeki bütün yetenekli sporcularımızın keşfedilmesi için ilçemize gelen gençlere yer temin edip onların barınma ve yemek ihtiyaçlarını karşıladık. Bu organizasyon boyunca elemelerden başarılı bir şekilde geçen gençlerimiz kulüp yöneticilerinin de bulunduğu ortamda kendilerini kanıtlamak adına mücadele edecek. Ben umuyorum ki bu gençlerimiz hem geleceğin sporcuları olup ülke futbolunun gelişmesini sağlayacak hem de bölgede bulunan diğer gençlerimizin de sportif
faaliyetlerde bulunmaları için örnek kişiler olacaklardır. Bu anlamda futbolcu seçmeleri için ilçemizde bulunan bütün gençlerimize başarılar diliyorum" diye konuştu.

 

 

        

Bu habere 1 adet yorum yapıldı.

   Diğer Başlıklar

  ŞIRNAK'TA FUTBOL OKULUNA DESTEK 18.11.2009 14:03:13
  Barış Kupasında Şampiyon Şırnak Belediyespor Oldu 11.11.2009 12:06:38
  Diyarbakırspor Başkanı Ve Basın Sözcüsünden Çarpıcı Açıklamalar 2.11.2009 15:26:08
  Şırnak Bölgesel Ligde Temsil Edilecek 2.11.2009 15:20:05
  Gümüş Madalyayla döndü 1.8.2009 04:42:35

        Yorumlanan Haberler

 

        Şırnak'ta Hava Durumu

ŞIRNAK'TA HAVA DURUMU  ŞIRNAK'TA HAVA DURUMU  ŞIRNAK'TA HAVA DURUMU

 

        Yararlı Linkler

T.C.Kimlik Numarası

Emekli Sandığı İşlemleri

Vergi Kimlik No.

SSK İşlemleri

BAĞKUR İşlemleri

Resmi Gazete

 

        Site İçi Arama

 

        Ziyaretçi Sayımız

2337947

 

 
 
 
 

 

Gelişen Şırnak Haber

Adres: Atatürk Mah. Bayındırlık Eski Binası Tel-Faks :+90 486 216 58 88 Merkez / ŞIRNAK - Türkiye
© Copyright Şırnak Haber 2004 Tasarım:Faruk GÜNEŞ

Şırnak Haber